Velkommen til nye websider

Bruk pc, nettbrett eller mobil

Teknologien og brukervanene hos medlemmer (og alle andre nettbrukere) har endret seg voldsomt fra forrige lansering (som var i 2013). Vi går derfor nå over på ny plattform (WordPress) og siden blir responsiv. Det vil si at utseende på siden endrer seg og tilpasser seg til plattformen du bruker – det være seg pc, nettbrett eller mobil.

Alle funksjoner på siden er tilstede uavhengig av plattform. Det blir mer rulling med fingeren over skjermen enn tidligere, men det er de aller fleste vant til fra smarttelefoner og nettbrett.

Godt søkeverktøy

Du finner søkemotoren øverst til venstre (og helt nederst på siden). «Min side» ligger til høyre for NROF-logoen.

Siden har et veldig godt søkeverktøy. Bruk gjerne dette i stedet for å bruke tid på å lete! Opplastede dokumenter (som word-, excel- og pdf-filer) omfattes også av søkeverktøyet.

Avdelingenes sider

Avdelingenes lokale sider vil bli fylt opp etterhvert. Vi ber om tålmodighet for at alt ikke er på plass til 1. februar. Du vil enkelt finne DIN avdeling ved å lete på kartet. Avdelingene redigerer sine egne sider. Brukermanual for dette finner de lokale redaktørene på «min side».

Arrangementskalender

Det vi kanskje er aller mest fornøyd med, er arrangementskalenderen. Her finner du full oversikt over aktiviteter (primært sentrale aktiviteter, men også noe fra avdelingene), dato for gjennomføring og sted.

Du vil finne tilnærmet den samme informasjonen som du gjorde på de gamle sidene. Noe som tidligere lå åpent ute, er nå løftet inn på «min side» og blir tilgjengelig der.

Få tilgang til NROF direkte på mobilen/nettbrettet

Åpne nettleseren på mobilen din og skriv inn www.nrof.no. Trykk på menyen til høyre for webadressen og velg «legg på startskjermen» eller «legg til på startsiden».

Fav-ikonet til NROF legger seg da på skjermen og du kan enkelt komme inn på websiden uten å måtte åpne nettleser og skrive inn adressen.

Slik ser fav-ikonet ut på mobiltelefon.