Terminliste 2019

Terminlisten nedenfor er avklart med Heistadmoen fram til sommeren.  Det kan likevel skje endringer som gjør at vi må avlyse eller flytte skytinger pga Forsvarets oppdukkende behov, så følg med på denne siden fortløpende.  Skytingene der det står ? er tvilsomme pga mulig kollisjon med andre aktivieteter på Heistadmoen.  Det er stort sett planlagt skyting med både rifle og pistol alle ganger. Det kan bli endringer i dette også på kort varsel.

NROF Kongsberg har egnede rifler (kaliber 5,56) og pistoler (9mm) som kan lånes i forbindelse med skytingene.

Årsmøtet bestemte i 2018 at styret skal kreve inn en egenandel for å dekke opp omtrent halvparten av kostanden til den ammunisjonen vi må kjøpe inn til foreningen hvert år. Dette betyr i praksis at alle deltagere på våre skytinger må betale en «startavgift» på 50 kroner for alle skytinger i år. (Avgiften kan settes noe høyere for større helgestevner etc.)  «Startavgiften» skal betales til NROF Kongsberg med VIPPS (nr: 517497).

*******************************

Se vedlagte terminliste:  Terminliste-NROF-Kongsberg-2019-rev191130

 

Invitasjon til NROF-mesterskapet og 22LR-mesterskapet: Invitasjon og info NROF-mesterskapet N2 og 22LR-mesterskapet rev190805