Tur til Finland – april 2023

NROF avd. Bergen inviterer til tur til Helsinki/Helsingfors og Tallinn fra 21. til 25. april. Turen er fullbooket, vi blir 32 deltagere.

Bli med på denne spennende turen, og ta gjerne med din ektefelle, samboer, venn eller familiemedlem. Vi garanterer en flott opplevelse sammen med et trivelig og inkluderende reisefølge. Fly fra Flesland fredag 21. april kl. 0730 med ankomst Helsinki kl. 1310. Retur mandag kl. 1340 med ankomst Flesland kl. 1635. Vi flyr via Gardermoen begge veier. Egen buss vil frakte oss til Scandic Grand Central, et firestjerners hotell i sentrum av Helsingfors hvor vi vil gjennomføre et informasjonsmøte.

Vi skal ha en felles dagstur til Tallinn, hovedstaden i Estland. Dette er inkludert i prisen. Et av våre mangeårige medlemmer har bodd der i 13 år og vil bidra i planleggingen og muligens også bli med på turen. Ellers vil vi besøke militærmuseum og andre severdigheter. NROF vil dekke museumsbesøk med guide i Helsinki, guide og lunsj i Tallinn og drikke under felles middag.

Det vil komme et mer detaljert program tidlig i 2023. For påmelding og overordnet reiseprogram gå inn på Norsk Tur sine sider https://norsktur.no/reiser/nrof-til-helsinki/. Frist for påmelding er 5. januar. Kontakt i NROF er Thorleif Olsen tlf. 907 91 109.