Skytterhelg i Rakkestad

Det var god stemning i Rakkestad i helga, da 57 deltagere fant veien til NROFs mesterskap for skyting på nivå 3.

Det var avdelingene Fossumstrøget, Søndre Østfold og Moss og omegn, som samlet skytterne til skytterhelg i Rakkestad. Det gode været og temperaturene la heller ingen demper på stemningen, da de fleste deltakerne valgte å ankomme kvelden i forveien for å være med på en sosial samling.

 

Avdelingene har fått til et godt samarbeid med skytterlagene i Rakkestad og har dermed fått tilgang til et fantastisk og skjermet skytteranlegg, med store variasjonsmuligheter. Rakkestad skytterlags positive holdning til å ta i mot NROF, smittet over på NROF skytterne i det gode været. Et godt kiosktilbud, drevet av skytterlaget, gjorde opplevelsen enda bedre.
Stedet hadde også god plass til å samle alle deltakere og stab innendørs til en felles gjennomgang og informasjon om opplegget. Dermed fikk all den nødvendige informasjonen og arrangementet fant flyten fra start.

Arrangørene hadde laget et godt og variert opplegg med 5 øvelser. Det var både rene rifleøvelser og pistoløvelser, samt kombinasjonsøvelser. Det var noen korte øvelser og noen som innebar lengre løpestrekninger. Noen av de beste skytterne løp også enkelte strekninger imponerende fort, «nesten like fort» som sprinterne under friidretts NM. Da blir de totale skytetidene også imponerende korte. Dette til inspirasjon for mange andre.

Totalt sett leverte arrangørene et meget godt opplegg og det var mange fornøyde skyttere som reiste hjem etterpå. Også de som ikke havnet på premieplass syntes arrangementet hadde vært bra.
NROF gratulerer alle deltakere og klassevinnere med god skyting.