På hjul med veteraner 8. mai 2021


Gjennom flere år har NROF avd. Oslo hatt et samarbeid med SIOPS om arrangementet På hjul med veteraner (PHMV) 8. mai. Initiativet til arrangementet har kommet fra SIOPS men NROF avd Oslo har deltatt både i forberedelser og tilrettelegging av arrangementet. PHMV har nå i mange år blitt gjennomført i et samarbeid hvor også NVIO og særlig Lottene har gitt sine bidrag til vellykkede gjennomføringer av sykkelturen mellom Bæreia og Akershus.
I år som i fjor, hindrer pandemien oss fra samling og en felles gjennomkjøring, men vi kaster ikke kortene av den grunnen! Opplegget blir imidlertid annerledes.

Utfordring

Vi utfordrer våre aktive medlemmer og sykelister til å gjøre ære på veteranene – også i år – hver for oss, eller i mindre grupper. Sammen med blant annet NROF har SIOPS lagt opp til at alle følgere av På hjul med veteraners Facebookside kan legge inn sine egne innlegg med bilder og videoer fra vårens sykkelturer. Del din innsats med oss!

Noen har syklet hele vinteren, noen har så vidt begynt sesongen, mens andre enda ikke har fått sykkelen ut av boden. Hvis du ikke har fått sykkelen ut av garasjen enda, eller ikke har fått sjekket sykkelen, kan du få noen tips på YouTube

Ingen unnskyldninger!