Idrettsseksjonen

Terminlister

Idrettsseksjonen i Oslo-avdelingen jobber for å aktivisere medlemmene våre med idrettsaktiviteter som skal hjelpe til å opprettholde medlemmenes fysiske form generelt og gi trening militært relevante ferdigheter av fysisk krevende art.

Militære (og andre) ferdighetsmerker
NROF Oslo gjennomfører årlige merkeprøver til: Det militære marsjmerket, Det militære skimerket, Infanterimerket, Feltidrettsmerket og Norges skiskytterforbunds skiskyttermerke.

Militære Norgesmesterskap i feltidrett, orientering og infanteriløp
Militære Norgesmesterskap i feltidrett, orientering og infanteriløp Her har vi som mål å stille minimum 3 deltagere slik at vi kan telle som lag. I tillegg har vi NM Pistollangrenn er et åpent mesterskap der vi deltar hvert år det er skiføre.

Bykamp med Gøteborg (og København)
Kampen om Fränkels Kanna er en vennskapelig feltidrettskonkurranse, der vi som lag kjemper om en flott vandrepremie. Hovedsaklig er det våre reserveoffisersvenner i Gøteborg (ROSIG) vi konkurrerer med, men tilsvarende lag fra København har også deltatt tidligere.

Pistolløp
Skogsløp med pistolskyting er god trening generelt og fin barmarkstrening til NM Pistollangrenn. Vi arrangerer en liten Sprint Cup og Klubbmesterskap.

NROF-kruset
Dette er en motivering til allsidig idrett og skyting som administreres av NROF Idrettsutvalg. Kort fortalt gir forskjellige aktiviteter poeng, f.eks gir de militære merkene 25 poeng. 100 poeng totalt i året kvalifiserer til Kruset. Regelverk og registreringsskjema finner dere her.
Et regneark utviklet av et av våre medlemmer kan være kjekt å bruke for registrering og dokumentasjon av aktiviteter til kruset i kategori g) Trim, Trening og Mosjon. Regnearket lastes ned her.

Skjema sendes på email til Idrettsseksjonen innen 25. januar for foregående år med vedlagt dokumentasjon. Resultater publisert på NROFOslo.com trenger ikke vedlegges. Idrettsseksjonen, kontrollerer attesterer og videresender til NROFs sekretariat.

NROF avd. Oslo ønsker at flest mulig av våre medlemmer tar kruset. Egenandelen dekker vi!

Andre aktiviteter
Har dere forslag til andre aktiviteter vi bør drive med, eller kanskje stille lag på, ta kontakt!

Kontakter:

Egil Gulliksen
414 02 169
eggul@equinor.com

Kåre Gulliksen
910 01 025
karegulliksen@gmail.com