NROF mestere i skyting ble kåret på Kongsberg

Det var god stemning i Heistadmoen skytefelt, på Kongsberg, da NROF avdeling Kongsberg inviterte alle skytterne til dobbelt NROF mesterskap i skyting i helga.

NROF avdeling Kongsberg har tidligere vist at de har kapasiteter til å arrangere større aktiviteter, så det var ikke helt overraskende da de sa seg villige til å ta på ansvaret for å arrangere både NROF mesterskapet og 22LR mesterskapet i 2019. Det som var overraskende var at de foreslo å gjennomføre begge arrangementer på samme helg og samme dag!

Det var godt oppmøte i helga med 42 skyttere på NROF mesterskapet og 18 på 22LR mesterskapet. NROF avdeling Kongsberg viste igjen at de har kapasiteter til å arrangere mesterskap. Gjennomføringen gikk meget sømløst og flott. En suksessfaktor er muligheten til å arrangere dette på et kompakt område med tilgang til mange baner samtidig. I tillegg har avdelingen flere dyktige og trygge skyteledere.

Det ble mye god skyting på de ulike banene og alle våpenklasser var representert.
Det er også tydelig nå at klasse 2 har tatt over som den største og mest aktive klassen. Samtidig er det hyggelig å registrere at skytterne også er aktive i de øvrige klassene.

NROF gratulerer vinnerne av de to mesterskapene. Resultater er lagt ut på Min side.

Vinnere av mesterskapet i NROFs miniatyrprogram

Vinnere av NROF-mesterskapet nivå 2