Vellykket Patruljeløp på Evjemoen

NROF Kristiansand gjennomførte et vellykket patruljeløp med god støtte fra lotter, HV-ungdommen og andre frivillige helgen 4 – 6. september.

Konkurransen foregikk i området Evjemoen, og syv lag, hvert på fire mann, fra Finnmark i nord til Lister i sør stilte til start. Lagene var en god blanding av NROF-medlemmer og andre med en tilknytning til Forsvaret.

Patruljeløpet startet klokken 04:00 lørdag morgen, med siste frist for å være tilbake klokken 18:00 samme dag. I løpet av løypa var lagene innom en rekke poster som testet lagenes kreativitet, samarbeidsevner og ferdigheter. Blant annet var sanitet, forsvarskunnskap og skyting med både rifle og pistol på agendaen, i tillegg til punktorientering.

Selve løypa var omtrent 40 kilometer lang i krevende terreng. Heldigvis var været stort sett bra, med unntak av litt regn på morgenen.

Vinnerne av konkurransen var laget fra NROF avdeling Lister, som gjorde det best på de ulike postene. Deretter fulgte laget fra NROF Oslo/Derby og NROF Kr.sand /Varg.

Tre av fire medlemmer av vinnerlaget fra NROF Lister

Fyldig dekning og flere bilder fra arrangementet kommer i neste utgave av Pro Patria.