Vellykket NM i skogsløp med pistolskyting

NROF avdeling Oslo gjennomførte et åpent NM i skogsløp med pistolskyting i flott høstvær på Løvenskioldbanen 17. oktober.

Arrangementet var en erstatning for NM i pistollangrenn som måtte avlyses på grunn av korona.

 

NROF Oslo arrangerte skogsløp med skyting den 17. oktober. Foto: Egil Gulliksen

Arrangørene hadde lagt forholdene godt til rette med en fin løpssløyfe på ca 1,5 km som ble løpt 5 ganger med skyting mellom hver runde. Skyting foregikk på 15 meters hold på ulike mål. 5 skytinger med 6 skudd hver gang ble gjennomført med til dels høy puls og skyttere som etter hvert ble slitne. Til tross for dette ble det oppnådd til dels gode resultater.

Totalt deltok 16 løpere, inkludert arrangørstaben som hadde løpt på forhånd.  Vinneren av konkurransen var Birger Kristoffersen fra NROF Oslo. For øvrig var det premie til alle klassevinnere, men viktigst av alt – både deltakere og arrangører så ut til å være fornøyde med arrangementet.

Forbundet håper flere av medlemmene tar utfordringen og deltar på NROFs ulike arrangementer fremover.  God oppslutning om aktiviteter, lokalt og sentralt, er viktig for å vise at NROF er relevant.

Vi kommer tilbake med bredere omtale av arrangementet, inkludert synspunkt fra deltakerne, i neste nummer av Pro Patria.