NROFere i aksjon på mil NM

Årets militære NM i skyting er i gang på Terningmoen ved Elverum, og med om lag 190 påmeldte er konkurransen stor.

Flere av NROFs medlemmer er med på å prege konkurransen, og avdelinger fra nord til sør er representert. I tillegg er det flere av våre medlemmer som skyter for sine respektive avdelinger i Forsvaret.

Her kan du lese mer om mil NM hos DFS.

NROFs generalsekretær og kommunikasjonsansvarlige besøkte konkurransens første dag og slo av en prat med noen av Forbundets medlemmer. Årets konkurranse er noe spesiell. Ikke bare foregår den den under koronarestriksjoner, det er også Forsvarets markering av at AG3en går ut av Forsvarets struktur. Det var derfor ekstra gledelig at NROF ved trioen Thomas Mong, Frode Rødland og Nils Bernt Rinde sikret NROF Lister laggullet i klassen AG3. Thomas Mong ble beste inviduelle AG3 skytter på banen, mens Nils Bernt Rinde ble beste AG3 skytter i øvelsen Stang. Begge to er sammen med Frode Rødland klar for MIL NM finale på onsdag.

NROF var godt representert i AG3-klassen.

Andelen NROF-skyttere i AG3-klassen var høy, og Forbundets skyttere satte absolutt sitt preg på resultatlisten så langt med Forsvarets gamle traver.

Blant HK416-skytterne var det også mye god skyting, og blant de som plasserte seg høyt opp på resultatlisten etter mandagens baneskyting var Ove Johansen som representerte NROF Vestoppland.

– Jeg er veldig happy! Det er alltid gøy med skyting, og ekstra moro når det går som i dag, sa Johansen etter at 238 poeng var et faktum på 200 meters-banen. Det holder til finaleplass på onsdag, og NROF ønsker ham naturligvis lykke til.

Ronny Røise og Ove Johansen etter endt skyting på 200 meters-banen mandag.

Johansen er en av mange aktive NROF-skyttere, og skyter både i DFS og med sin NROF-avdeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En annen avdeling som også er aktiv på skytebanen er NROF Øvre Romerike. De stilte naturligvis også opp mannsterke på årets militære norgesmesterskap, og her ser vi noen av avdelingens representanter.

 

Konkurransen avsluttes med finale onsdag, og NROF ønsker alle deltagerne lykke til.