Palmesmellen 2019 med resultater

Da gikk Palmesmellen av stabelen den 24. August, den er et samarbeid mellom lokalavdelingene Lister, Mandal og Kristiansand. Formålet med Palmesmellen er å øke interessen for N3 skyting på Sørlandet, styrke samholdet mellom avdelingene og vi valgte derfor å ikke sette begrensninger i forhold til veiledning i forbindelse med konkurransen. Vi oppfordret til dele og lære av hverandre. Stevnet er åpent for alle N3 skyttere i hele landet.

Vi var heldig med været og fikk perfekt overskyet vær hele dagen så det ble like forhold for alle. Vi fikk tilreisende besøk fra Haugalandet som var veldig hyggelig, det ble delt en del skrøner underveis og styrker forholdet til vår naboavdeling i Vest.

Konkurransen foregikk på 4 baner: Z var en ren riflebane, P en kombiøvelse, Y en ren pistolbane og V hvor det ble skutt først med rifle og så pistol slik at det ble 5 gjennomføringer totalt. Det var gledelig å se trygg og god våpenføring som er grunnlaget for å holde slike konkurranser. Stemningen virket god gjennom hele arrangementet og siden det var første gangen vi lagde et slikt arrangement fikk vi også en god porsjon læring.

Jeg vil gjerne takke alle som var med å gjorde dette mulig å gjennomføre, holde god stemning og for en fremragende innsats. Palmesmellen 2020 blir etter stor sannsynlighet 29. August.

Resultater finnes her: Palmesmellen-2019-Resultater

 

Hilsen

Eirik Bergheim

Stevneleder