Nå kan du kjøpe uniform gjennom NROF

NROF bruker uniform ved passende anledninger, med hjemmel i Forsvarets uniformsreglement og avtalen med Forsvaret. Det har vært flere henvendelser til sekretariatet om kjøp av egen uniform. Nå har NROF har inngått en avtale med produsenten av Forsvarets felt- og arbeidsuniform – Cato Ringstad.

Det er viktig å huske på at bæring av uniform gir en offisiell status og medfører forpliktelser. Forsvaret innførte i sommer en strammere holdning til bruk av uniform enn tidligere. Det er viktig å vite at dette gjelder alle som ønsker å bruke uniform, også NROF-medlemmer.

NROF-medlemmer kan kjøpe uniform (M2000) over disk ved oppmøte hos Cato Ringstad i Halden. Da får du 20 % rabatt ved fremvisning av legitimasjon og bekreftelse på medlemskap i NROF. Det er ikke mulig å handle på kreditt. Den rabatterte prisen for M2000 bukse og jakke er kr. 1200,- (full pris er kr. 1500,-).

Det er også mulig for den enkelte NROF-avdeling å ta opp en samlet bestilling fra medlemmene. Slike bestillinger skal sendes til sekretariatet og som deretter videresender til Cato Ringstad. Det vil også her gis 20% rabatt.

Cato Ringstad finner du her www.cato-ringstad.no

Bilder og størrelsesguide finner du her.