Vårkonkurranse/Vårtreffen i Midt-Troms

NROF avd. Midt-Troms arrangerer «NROFs Vårkonkurranse i skyting/Vårtreffen 2019» lørdag 27. april 2019 på Setermoen.
Konkurransen er åpen for medlemmer fra hele landet. Frammøte direkte på skytebanen innen kl. 0900. De som ikke vet veien, tar kontakt for info.  Eventuell matpakke og drikke for dagen medbringes av den enkelte. Vi prøver å få mat og drikke fra HV. Hvis vi får det, sender vi ut mail om dette på et senere tidspunkt. Premieutdeling blir enten på skytebanen eller på Millionbygget, så snart resultatet foreligger.

Påmelding avdelingsvis, på mail, innen onsdag 3. april 2019  til:
midt-troms@nrof.no  Tlf: 465 02 141 jobb, 485 96 530 privat. Deltakere fra NROF avd. Midt-Troms må også melde seg på.

Kart
Oversiktskart
Nærkart Setermoen

Påmelding
Påmelding skal inneholde: Grad, navn, lokalforening, kontaktinfo (tlf/e-post), hvilke klasser en skal delta i. Det er viktig at vi får inn påmeldingene innen fristen, pga. registrering. Resultatene vil dermed være klare tidligere. Det vil ikke være anledning å forandre klasse etter påmelding. Deltakeravgift er satt til kr.200 pr.p. Samlet beløp for hver avdeling betales til kto.nr. 4776 1058769 innen påmeldingsfristen. Påmelding er ikke gyldig før pengene er på vår konto. Avdelinger som ikke har gjort opp for fjorårets deltakelse, må gjøre dette før man melder på til årets arrangement. Spørsmål om dette, sendes til ovennevnte mailadresse.

Våpenklasser
Ved konkurransene er det våpenklasser som for NROF-mesterskapets program, dvs. det er mulig å konkurrere i inntil 4 geværklasser (7.62 mm selvladerifle, 5.56 mm selvladerifle, boltrifle kaliber 6.5 – 7.92 mm og åpen klasse) i kombinasjon med pistolklassen (9 – 11.25 mm). Av praktiske årsaker, er det bare mulig å delta i inntil 2 klasser for den enkelte skytter. For detaljer om arrangementene, program, reglement, etc, henvises til nettversjonen av invitasjonene, NROFs skytereglement eller til aktuelle kontaktpersoner. Hvis det er to skyttere som skal bruke samme våpen, MÅ dette opplyses om i påmeldingen. Det er IKKE anledning å endre på skytterlagene i tiden rett før konkurransen.

Deltakere må selv medbringe nødvendig ammunisjon. Deltakere fra arrangerende avd. vil få utlevert ammunisjon.(Blyfri). Husk hørselvern.

Konkurransene teller som uttak for deltagelse i utlandet. NB! Der det er flere geværklasser, teller kun resultater fra klassen for 7.62 mm selvlader (dvs. AG3 o.l.) for kvalifiseringEtter en intern evaluering i arrangørstaben, vil det bli foretatt noen innskjerpinger i arrangementet. Det nevnes antrekk, adgang til skiver før resultat er notert o.l. Dette for at arrangementet skal bli sikrere og smidigere, og oppleves bedre, både for deltakere og arrangører.

Uttak internasjonal skyting
NROF tar ut fra alle vårkonkurransene et antall skyttere i både klasse I og II i 2019. Disse vil bli tilskrevet og tilbudt muligheten til å delta på en forhåndsbestemt internasjonal skytekonkurranse, som representant for NROF sentralt.

Sosialt
I år er Millionbygget ledig, og da har vi tenkt å arrangere en sammenkomst for de av deltakerne som vil overnatte fra fredag til lørdag. Vi sørger for mat, mens hver enkelt sørger for drikke. Derfor trenger vi en egen påmelding for dette, slik at vi kan få på plass det vi trenger. Påmelding til sosial sammenkomst fredag, og overnatting fra fredag til lørdag, må følge påmeldingen til skyting. Kostnader for maten deles, og belastes den enkelte som deltar. Ta med kontanter for oppgjør ang. sosialt på fredag kveld. Vi har Vipps nr: 515793. Husk å ta med mat for frokost lørdag morgen.

Nivå 3
Etter at premieutdelingen for Vårkonkurransen er ferdig, lørdag ettermiddag, planlegger vi en nivå3 konkurranse, muligens også på søndag. I den forbindelse har vi bestilt overnatting (Millionbygget) også fra lørdag til søndag. Mat for denne tiden må bli på hver enkelts forsorg.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, vi løser det meste. Håper mange kan møte, slik at vi kan få en trivelig helg.

Mvh
Helge Gulbrandsen
Tlf: 465 02 141 jobb 485 96 530 privat
midt-troms@nrof.no

 

27. -28. april

Setermoen