NROF-marsjen 2021

NROF ønsker å invitere alle medlemmer og andre til å delta i NROF-marsjen 2021– online for å stimulere marsjinteressen blant militært og sivilt personell. NROF ønsker å gjennomføre dette som et prøveprosjekt i 2021 med ambisjon om at det skal bli en årevis foreteelse hvor de som ønsker det kan benytte marsjen som en del av forberedelsen for Nijmegenmarsjen. Velg den lengden du ønsker å gå, gå sammen med en eller flere gode venner og registrer deltakelsen.

Tid
NROF-marsjen 2021 gjennomføres i perioden 1.-30. juni, og registreres digitalt.

Sted
Marsjen gjennomføres der det er mulig å overholde lokale smittevernregler. Det er ingen krav til løypen ut over total distanse.

Lengder
Det er mulig å prøve seg på følgende avstander:
1. 60 km
2. 100 km – minimum en etappe må være 40km
Det er ikke noe krav til at marsjen må gjennomføres påfølgende dager, men for begge avstander er det et krav at ingen dagsetapper skal være kortere enn 20 km.

Antrekk
Marsjen gjennomføres i sivilt fritidsantrekk.
For de som ønsker en mer realistisk trening i forhold til Nijmegenmarsjen gjelder en pakning på 10 kg. Vekten av mat og drikke som medbringes teller ikke blant de 10 kg.

Registrering
Etter fullført marsj sendes registrering som inneholder: Navn, Mobil ,E-post og hvilken distanse du har gjennomført.(60 km eller 100 km).
Arrangementet er i utgangspunktet gratis og fritt for alle å delta på.
Send oss en e-post til: marsj@nrof.no

Resultater
Etter at vi har mottatt registrering fra den enkelte deltaker, vil vi registrere dette på deg og føre deg opp på oversikten. Etter marsjen vil vi legge ut en enkel alfabetisk oversikt over de som har gjennomført i de ulike klassene på NROFs nettsider. Her vil kun navnet på de som har fullført bli listet opp.

Det er i utgangspunktet ikke noe krav til GPS-registrering eller tilsvarende, men NROF setter pris på at de som har mulighet for å registrere løype/distanse sender inn en skjermdump av dette.

Sosiale medier
Vi setter pris på om du vil dele bilder og historier med oss i NROF på Facebook.

Patch
Deltakere som ønsker bevis for gjennomført kan få kjøpt en egen patch. Denne vil bli tilgjengelig for kjøp etter registrert og godkjent gjennomføring. Patchen vil være rimelig og prisen vil også inkludere forsendelse i posten. Endelig pris kommer. Bestillingsfrist for patch er 30.juni. De som ønsker å kjøpe patch må også oppgi adresse, slik at vi kan sende denne når alt er klart.

Kontakt
Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.
Vi er tilgjengelige på e-post: marsj@nrof.no

GDPR
Vi vil ta vare på dine innsendte data frem til marsjen er fullført og vi har laget en statistikk. Opplysningene vil kun være tilgjengelig for arrangørstaben i NROFs sekretariat.

 

Andre internasjonale marsjer
Noen av våre søsterorganisasjoner i de nordiske landene arrangerer også marsjer, der vi inviteres til å delta. Følg linkene til de ulike marsjene.

Finland
Ladies and gentlemen, the Finnish Reserve Sports Association would like to invite its partners to its first international remote 4-day march: «The RESUL Four Day March is an international four-day distance marching event open to everyone in the Reserve Sports Association. We also welcome anyone in Finland and abroad looking for a marching challenge. The event will be held between 22-25 July 2021. You can march, walk or run remotely from 1-4 days, either alone, with family or friends. You simply record the performance on your smart device with GPS and send it to us. Participation is free, and you can also order a diploma and a badge if you wish.»

http://resulfourdaymarch.fi/index_en.html 

 

1. -30. juni

Lokalt