Nivå 3-mesterskap

NROF avdeling Bergen arrangerer NROF-mesterskap nivå 3 lørdag 21. mai 2022 i Ulven skytefelt.

Fra en tidligere nivå 3-skyting

Fremmøte innen lørdag kl. 10:00 i Ulven Leir – Vakta (Lyseklostervegen, Os). Der vil dere bli registrert og henvist videre.

Skytingen foregår i Ulven skytefelt som ligger ved leiren – på motsatt side av veien (mot øst).

Stevneavgift kr. 200 – Overnatting Ulven leir fra fredag til lørdag kr. 200.

Innbetaling til Vipps #742588 NROF avd. Bergen salg, alternativt til bank 3625.88.42906.

Påmelding samt innbetaling av stevneavgift/overnatting innen 10. mai. Ønsker du å få skytingen godkjent som NROF-skyting må du også melde deg på via NROFs hjemmeside. (Min side).

Selve invitasjonen med detaljert informasjon finner du HER   Meld deg på HER

Premieutdeling like etter avsluttet konkurranse. Alle må selv medbringe mat og drikke. Det blir ingen forpleining i regi av arrangøren. Husk vernebriller, hørselvern og kammerflagg. Det planlegges at funksjonærene skyter flest mulig av øvelsene dagen før.

Konkurransen gjennomføres etter siste utgave av NROF’s skytereglement. Det skytes med pistol og rifle og skytterne vil kun få anledning til å delta i en klasse. Du må selv medbringe våpen og ammunisjon.
Det konkurreres i følgende rifleklasser (se skytereglementet for flere detaljer):
● Klasse 1 (7,62 automatgevær)
● Klasse 2 (5,56 automatgevær)
● Klasse 4 (åpen klasse, 5.56×45 – 7.62x51mm automatgevær)

Det er kravene til tjenestepistol som gjelder for skyting nivå 3. Deltagerne må ha egnet hylster og magasinholdere for både rifle og pistol. Minimum 2 magasinholdere og 3 magasiner til hvert våpen kreves (rifle og pistol). Det vil være både øvelser med enkeltvåpen og kombinerte øvelser der det skytes med flere våpen. Det vil ikke bli gitt anledning til innskyting av våpen i forbindelse med konkurransen. Dette må den enkelte besørge på forhånd. Minimum ammunisjonsbehov: ca. 200 stk. 9 mm og ca. 200 stk. rifle. I en eller flere av øvelsene med pistol vil det skytes mot stålmål. Det er da ikke tillatt å benytte blyfri ammunisjon på grunn av begrensninger i skytefeltet. Den enkelte må selv medbringe riktig ammunisjon.

De fleste øvelsene kommer til å involvere både rifle og pistol. Riflen må i disse øvelsene bæres i rem.

Poengberegningsmetoden beskrevet i ”19 Konkurransereglement for Videregående skyting, Nivå-3”, kapittel 7 vil bli benyttet i konkurransen.

For eventuelle spørsmål om konkurransen kontakt skyteleder Frode Karlsen på telefon 934 56 607.
Andre henvendelser sendes til post@nrofbergen.no

Med vennlig hilsen
Frode Karlsen
Skyteleder NROF Avd. Bergen

21. -21. mai

Ulven leir, Os