NROF
 

Da er vi tilbake fra Nederland og kan opplyse om at vi har 425 plasser til disposisjon i 2016


Dette tallet har vi visst en stund, men jeg har ikke villet gå ut med det før vi hadde avklart med arrangøren hvor mange vi kan stille i hhv avdeling og individuelt, og det gjorde vi i går. 

Det som gjelder er som følger, og dette er tall som arrangørene har bestemt: Vi har 325 plasser i avdelinger og 100 individuelle plasser. 

Siden det er et jubileumsår ønsker vi ikke mer enn ca 10 % førstegangsgåere som individuelle. Dette for at flest mulig erfarne skal få delta under 100-års jubileet. 

Men, og dette er viktig: I avdelingene setter vi ikke slike krav. Der kan gjerne hele avdelingen være førstegangsgåere. Imidlertid vil det være sterke restriksjoner på bruk av sykkelordonnanser. De får ikke lov til å sykle i løypen, men må bruke alternative veier. Det vil bli merket på kart hvor man kan sykle.

Vi kommer til å ta i mot påmelding fra avdelinger først, dette blir i midten av februar, mens for individuelle blir det i begynnelsen av mars. Datoene vil bli lagt ut på denne siden, og på hjemmesiden nrof.no. I tillegg kommer det annonser i "F" og Pro Patria.

Både arrangøren, KNBLO, såvel som CMV, altså de som drifter leiren, har måttet legge på start- og deltageravgiftene. Det betyr at det vil bli dyrere å delta i 2016. Vi har ennå ikke kommet frem til en sum, men dette vil komme på nyåret. Det blir ingen dramatisk økning, men noen hundrelapper blir det. Den høye eurokursen har også innvirkning på prisen.

Da vet dere hvor vi er akkurat nå, vær nøye når du informerer andre slik at vi slipper rykter som stort sett er feil. 

Lars Christian Finstad
Prosjektleder Nijmegen 2016

<< Previous        101 av 317        Next >>
 
 
Skriv ut