NROF
 

Julehilsen fra generalsekretæren

Etter ett år i stolen som generalsekretær i NROF begynner jeg nå å føle at jeg kjenner Forbundet, aktivitetene og mange av medlemmene. Det har vært et fantastisk år, med mange reiser og besøk til avdelingene og aktiviteter. Det har vært skytekonkurranser, Norwegian Recon Team Competition og feltidrett, og det vært internasjonalt samarbeid. Det skal ikke legges skjul på at det har blitt en del tid på kontoret i sekretariatet også!

Det siste året har det åpnet seg flere muligheter for reserven og NROF. I NATO brukes reservister i stadig større grad, og både Forsvarssjefens fagmilitære råd og Regjeringens langtidsplan varsler økt betydning for reserven! Dette blir det spennende å jobbe med, og finne ut hvordan dette kan bli vinn-vinn for Forbundet og for Forsvaret.

Ellers er det mye annet spennende som venter. Vi skal vurdere medlemskriteriene og vi følger nøye med på mulige endringer i våpenloven. Kjedelig blir det ikke!

Men i mellomtiden skal alle ha en velfortjent juleferie. Jeg takker dere for innsatsen i år og ønsker dere og familiene en gledelig jul og et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen Jørgen  

<< Previous        212 av 317        Next >>
 
 
Skriv ut