NROF
 

Nå kan du kjøpe uniform gjennom NROF

NROF bruker uniform ved passende anledninger, med hjemmel i Forsvarets uniformsreglement og avtalen med Forsvaret. Det har vært flere henvendelser til sekretariatet om kjøp av egen uniform. Nå har NROF har inngått en avtale med produsenten av Forsvarets felt- og arbeidsuniform - Cato Ringstad.

 

Det er viktig å huske på at bæring av uniform gir en offisiell status og medfører forpliktelser. Forsvaret innførte i sommer en strammere holdning til bruk av uniform enn tidligere. Det er viktig å vite at dette gjelder alle som ønsker å bruke uniform, også NROF-medlemmer.

NROF-medlemmer kan kjøpe uniform (M2000) over disk ved oppmøte hos Cato Ringstad i Halden. Da får du 20 % rabatt ved fremvisning av legitimasjon og bekreftelse på medlemskap i NROF. Det er ikke mulig å handle på kreditt. Den rabatterte prisen for M2000 bukse og jakke er kr. 1200,- (full pris er kr. 1500,-).

Det er også mulig for den enkelte NROF-avdeling å ta opp en samlet bestilling fra medlemmene. Slike bestillinger skal sendes til sekretariatet og som deretter videresender til Cato Ringstad.  Det vil også her gis 20% rabatt.

NROFs medlemmer er flotte støttespillere for Forsvaret og særlig synlig er det når vi tar på oss uniformen i forbindelse med for eksempel 8. mai. Markeringer på frigjøringsdagen er en «passende anledning» til å bruke uniform. NROFs skytinger og noen idrettsaktiviteter må også anses som passende anledninger. Men, det er ikke gitt at alle de aktiviteter NROFs medlemmer er med på, er en «passende anledning». Husk at du som medlem må velge; enten brukes uniform eller så brukes sivilt tøy. Unngå å blande sivilt tøy med uniformselementer (og omvendt) – det er dette Forsvaret ikke ønsker å se.

Cato Ringstad finner du her www.cato-ringstad.no 

Bilder og størrelsesguide finner du her.
<< Previous        10 av 321        Next >>
 
 
Skriv ut