NROF
 

NROF rydder….

NROF driver storopprydding i disse dager. Det er utrolig mye som dukker frem og det er gøy å dele noen av godbitene med medlemmene våre

Vi bl.a. funnet en bok som heter ”Soldatens Syvende Sans”. Den er skrevet av major Otto von Hanno og kom ut i 1949. I forordet heter det at ”Soldatens Syvende Sans gir i billeder den kunnskap soldaten trenger på en rekke områder. Den kan være en meget nyttig hjelp både for den som vil styrke sine personlige ferdigheter og for den som skal instruere andre”.

Boken er rikt illustrert med tegninger og faktisk artige kommentarer til tegningene: ”Bazooka: stå ikke rett bak, for da brenner du nesa di”. Under avsnittet om skygger og hva som syns i mørket, står ”du kan godt vaske deg på bena, men skjul bare fingra og gjem det stygge trynet ditt”.

Vi viser her noen av tegningene fra boka. Det er vel tydelig at ikke alle tegninger hadde blitt med i en oppdatert versjon anno 2011.

Her et bilde fra avsnittet om kamuflasje:

Hvis noen har glemt tegn og signaler, viser vi her hva som brukes ved trange passasjer og opp ramper:Til slutt tar vi med første omslagsside og oppfordrer alle til å følge dette....:

<< Previous        304 av 317        Next >>
 
 
 
Skriv ut