NROF
 

NROF har fått mulighet til å sende ett medlem på Folk og Forsvars studietur til Wien, Østerrike og Bratislava, Slovakia 18. til 21. mai.Studieturen tar sikte på å øke kunnskapen om Organisasjonen for Samarbeid og Sikkerhet i Europa (OSSE), FN-organisasjonene IAEA og UNODC, samt politiske forhold i Østerrike og Slovakia. Les mer om OSSE: http://www.osce.org/

Programmet omfatter besøk og orienteringer på den norske OSSE-delegasjonen og den norske ambassaden i Wien, besøk/orienteringer på OSSEs hovedkvarter i Hofburg,  omvisning på FNs hovedkvarter i Wien og besøk/orienteringer ved den norske ambassaden i Bratislava (tbc).

NROF vil dekke egenandelen på kr 4.500,-, og inkluderer fly Oslo – Wien – Oslo, transport i henhold til program, tre overnattinger på enkeltrom (Hotell Lindner am Belvedere; http://www.lindner.de/de/LHAB ), samt enkelte måltider. Resten må dekkes av den enkelte. Det er selvfølge at du som reiser har betalt årets kontingent.

Har DU lyst til å være med? Send oss et kort skriv på post@nrof.no med hvorfor du bør representere NROF i Wien/Bratislava og hvordan du har tenkt å informere din lokalavdeling med det du tilegnet deg av kunnskap i etterkant av turen. Den som reiser for NROF må også skrive "reisebrev" til Pro Patria.

Send oss din tanker og gode motivasjon innen 15. mars!
<< Previous        112 av 310        Next >>
 
 
Skriv ut