NROF
 

Bli med på patruljeløp i Europa


Våre søsterorganisasjoner i Spania og Italia arrangerer patruljeløp for lag i 2015.

NROF ønsker å sende ett eller flere NROF-lag til konkurransene. Sett sammen et lag, ta utfordringen og bli med!


Vinnere av hver sine klasser i 2012 i det franske patruljeløpet. Herrene vant sammenlagt (og de vant nattetappen), damene kom på 5. plass og ble beste damelag.

I Spania er det det spanske reserveoffisersforbundet som er ansvarlig for konkurransen som foregår i området rundt Madrid. Dato for konkurransen er fredag 24. april til søndag 26. april. Hvert lag skal bestå av fire personer. Les mer om konkurransen her

I Italia er det en avdeling av det italienske reserveoffisersforundet som er ansvarlig for patruljeløpet. Konkurransen gjennomføres nord i Italia, i regionen Lombardia. Datoene er fredag 22. til søndag 24. mai. Hvert lag skal bestå av fire personer. Les mer om konkurransen her.


Rappellering kan være en mulig oppgave i år?

I begge konkurransene vil dere konkurrere mot både stadig tjenestegjørende soldater, spesialstyrker og reservister. NROF (og Norge) har tradisjon for å gjøre det svært godt i de internasjonale patruljeløpkonkurransene!

Vi ønsker kontakt med personer/lag som har lyst til å reise og konkurrere på vegne av NROF og Norge. NROF vil kunne støtte, etter avtale, med midler til startkontingent og reise. Vi forutsetter at de som reiser er medlemmer av NROF.

Ta kontakt med Camilla Briså på camilla.brisa@nrof.no eller på tlf. 22 47 82 46 for mer informasjon.


En av nattetappene i 2011 i Sveits var vinsmaking....

<< Previous        121 av 317        Next >>
 
 
Skriv ut