NROF
 

Vær med og se filmen -Den 12. mann-

ALLE BILLETTER ER UTSOLGT!

FÅ EN PAUSE I JULESTRIA!


NROF inviterer til lukket førpremiere på filmen "Den 12. mann". Sett av datoen mandag 18. desember kl. 1745, Klingenberg Kino, sal 2.

Filmen vil bli innledet med et kort foredrag av sjefen for Hjemmefrontsmuseet, Ivar Kraglund. 

Billettene koster kr. 150,- pr stk. Du som kjøper billetter må være NROF-medlem, men du står fritt til å ta med gjester/venner/familie. Førstemann til mølla gjelder og det er begrenset antall plasser!

Send en e-post til den12mann@nrof.no for billettbestilling (kun denne adressen skal brukes). Betalingsinformasjon vil bli sendt i retur. Billettene sendes hjem til den enkelte tett opptil fremvisningen eller de kan hentes hos NROF på Akershus festning etter avtale.

Kort om handlingen:
Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Skutt i foten, gjennomvåt og med hundre meters forsprang flykter Jan Baalsrud ut i den nådeløse, nordnorske vinteren med Gestapo i hælene - helt uvitende om at hans ukuelige vilje til å overleve snart vil gjøre ham til et symbol for den norske motstandsbevegelsen. Et symbol menneskene han møter er villige til å dø for.

Jan Baalsruds to måneder lange flukt regnes fortsatt som en av de mest utrolige overlevelseshistoriene fra andre verdenskrig (Kilde: Filmweb.no).

Se traileren her:
https://www.filmweb.no/trailere/article1337671.ece 
<< Previous        37 av 313        Next >>
 
 
Skriv ut