NROF
 

Nijmegen 18.-21. juli 2017

Forberedelsene til marsjen i 2017 har så vidt kommet i gang og NROF har vært i Nijmegen for et innledende møte for kommende folkefest.Alle detaljer og informasjon for deltagelse i 2017 er ikke klart fra de nederlandske arrangørers side, men her er informasjonen de deltagende nasjonene fikk under møtet i begynnelsen av desember:

- Antall tildelte plasser blir som følger:
325 plasser til gående i avdeling
100 plasser til individuelle gåere

I gruppen av individuelle vil det kun være plass til 10% førstegangsgåere. Merk at det ikke er begrensning på antall førstegangsgåere i avdeling.

Påmelding for avdeling


Påmeldingen foregår i 2 trinn.
Trinn 1: Registrering og opprettelse av bruker i påmeldingssystemet.
Registrer fornavn, etternavn og e-post til leder i avdelingen. Registreringen og all informasjon blir sendt til denne e-post adressen. Dette må derfor være en adresse dere har jevnlig tilsyn med. Se bilde.
Straks dette er registret kommer dere inn på registreringsskjemaet. 
Trinn 2: Påmelding av avdelingen.
Legg inn navn på avdeling, antall pax i avdelingen, sykkelordonnans og behov for å leie sykkel. Trykk også på knappen for diplom til alle i avdelingen, dersom dette er ønskelig. Disse punktene legger grunnlaget for generering av faktura til avdelingen.
Deretter legger dere inn all informasjon i feltene for avdelingens leder og trykker "lagre". Resterende informasjon kan dere registrere på et seinere tidspunkt.

Sørg for å ha all informasjon klart før påmelding! Se her hva du trenger.

Alle navnene/deltagerne trenger ikke å være på plass til påmeldingen. Det viktige da er hvor mange PLASSER avdelingen skal ha og hvem som er AVDELINGSLEDER.


- Startkontingenten vil for 2017 være kr. 3950,-. Prisen dekker forlegning og forpleining i Heumensoord, tilgang til rasteplasser, påmelding til arrangør og administrativ støtte.
Påmeldingen vil først være gyldig når innbetalingen av faktura er registrert.

Påmeldingen er bindene etter 29.mars, da den stenger. Du vil ikke ha krav på å få refundert startkontingenten din etter denne datoen.
Før denne datoen har du mulighet til å trekke deg.

Hvis du ønsker diplom (kr. 100,-) og returbuss fra Heumensoord lørdag 22. juli kl. 0600 til Schipol (kr. 150,-), kommer det i tillegg. Reise må den enkelte ordne selv.

- Løypene og rasteplassene vil være like i 2017 som i 2016. Unntaket er dag 2 som vil være den korteste på 36,8 km. Det vil også kun være to rasteplasser denne dagen.

- Påmelding for norske deltagere vil komme med egne linker her.

Påmeldingen for 2017 er nå avsluttet.
Den norske delegasjonen er klar og er påmeldt til arrangøren.


Kontaktinformasjon

Prosjektleder er kaptein Ståle Sandholt. Vi treffes på nijmegen@nrof.no eller på tlf. 99 09 62 20 (mellom kl. 0900 og kl. 1500 på hverdager) hvis du har spørsmål.

Annen utfyllende informasjon:

 
 
Skriv ut